Moederschap in je leven (ook voor mannen)

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 99
Aan de slag

Oeps

Je bent niet ingelogd of je hebt het online programma niet gekocht.

Achter elk mens staat een moeder en moederschap woont in ons allemaal. Het is delicaat, zachtaardig, wild en alles daartussenin. Een moeder staat altijd op scherp. Ze zijn beschermend, onderwijzend, uitdagend, zichzelf wegcijferend, maar boven alles liefhebbend.

Moederschap is ook volwassen zijn zonder je speelsheid te verliezen. In het programma leer je jouw moederschap in te zetten als kracht in je eigen leven. Jouw jaren als kind hebben je geconditioneerd, jouw gedrag is gebaseerd op patronen die zijn ontstaan vanuit angst je niet geliefd te voelen, opgelopen in je kinder- en puberjaren.

Door je weer opnieuw te verbinden met je authentieke zelf, je oorsprong, ga je ervaren dat veel beperkende gedachten en angsten oplossen. Het programma neemt je mee op de reis van jouw leven, ont-wikkelt beperkende, aangeleerde lagen en maakt alle ingewikkelde denkpatronen helder en eenvoudig.

De oefeningen en reflecties die je gaat doen zullen je een oneindig bewustzijn laten ervaren waarin je jezelf bruisend, levend maar vooral steeds meer vrij zult voelen. De illusie van wie jij nu nog denkt dat je bent houdt op te bestaan en je zal merken dat je gaat leven vanuit je hart. Er is alleen nog maar ruimte voor je ware natuur. Vanuit waarachtigheid en onvoorwaardelijke liefde neem jij de volle verantwoordelijkheid voor jouw geluk zoals een moeder dat doet.

Wat ga je leren?

  • Hoe jij je eigen moeder wordt als basis van jouw leven
  • Hoe jouw referentiekader je vrijheid in de weg zit
  • Waarom onafgemaakte processen steeds weer terugkomen
  • Wat onvoorwaardelijke Liefde werkelijk is
  • Hoe je niet “doet” maar “laat”
  • Dat jij absoluut VRIJ bent, één met alles wat is

Hoe ga je leren?

De modules zijn steeds opgebouwd uit een video en een hoofdstuk uit het werkboek. Je ziet dit bovenin de module staan als tabblad "module" en tabblad "materialen.

Kijk steeds eerst de video en ga dan naar de opdrachten in het werkboek en werk deze uit.

Soms is er een oefening, deze is als geluidsbestand toegevoegd. Neem de tijd voor dit programma. Doe zeker niet meer dan 1 module per week. Je bent dan een kleine 2 maanden onderweg en je geeft jezelf alle tijd om dat wat je leert en aan inzichten opdoet te integreren in je alledaagse leven.

Ik wens je veel inzichten toe! Zijn er vragen of loop je vast? Contact mij dan met een mailtje aan tanja@tanjaverstappen.nl.